Psychologische begeleiding

 

 

Psychologische begeleiding

 

Bijna alle kersverse ouders ervaren de perinatale periode als een heel intense en transformerende tijd. Tegelijk wonderschoon en loodzwaar. Je kind houdt je elke dag een spiegel voor en toont je niet alleen zoveel moois, maar ook de pijnlijke plekken in jezelf. Misschien merk je dat je weinig verbinding lijkt te voelen met je kind of dat jij en je partner elkaar plots voortdurend in de haren vliegen of dat je de angst die je voelt voor de bevalling probeert weg te duwen of dat je helemaal opbrandt omdat je de perfecte mama probeert te zijn…of dat je panikeert wanneer je kindje huilt.
Het mooiste kado dat jij je kleintje kan geven, is om in de spiegel te kijken die je kind je voorhoudt. Om al het oud zeer – dat tijdens deze tropenjaren onvermijdelijk naar boven komt – recht in de ogen te kijken. Om zacht te zijn voor jezelf en de kwetsuren die je meedraagt eindelijk te gaan helen. Wanneer je leert om goed voor jezelf te zorgen, zorg je automatisch ook beter voor je kindje.
Als jij – al dan niet samen met je partner – graag op een bewuste manier aan de slag wil gaan met de psychologische uitdagingen van deze pittige levensfase, dan begeleid ik jou daar heel graag bij. Dat kan zowel in de vorm van losse individuele gesprekken als in de vorm van een meer gestructureerd psycho-educatief traject rond bewuste zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Wil je graag een afspraak maken (enkel op donderdag, tussen 10 en 15u) of heb je nog vragen? Aarzel niet om me te contacteren!
lieve.sara.verdonck@gmail.com​

 

 

Contact Info

+32 (0)493 05 47 81

Brandstraat 120, 2400 Mol, België