Ritme, regelmaat en slaap

22 juni 2020

Ritme, regelmaat en slaap

‘Elke avond om 18u huilt mijn babytje een uur aan stuk, ik probeer haar dan te voeden, in slaap te wiegen, haar tutje te geven, maar niets lijkt te helpen. Ze is echt ontroostbaar op dat moment. Het maakt me heel onzeker en radeloos.’
‘Volgens mijn moeder is het belangrijk om mijn babytje zelf in slaap te laten vallen anders zou hij zo verwend worden dat hij nooit nog zelf in slaap valt. Mijn collega zegt dat je babytjes niet kan verwennen. Wat moet ik nu doen? Wie heeft er nu gelijk?’
‘Volgen we best een strak opvoedingsschema of toch beter het ritme van onze baby?’
Herkenbare vragen en situaties? Weet je soms ook niet meer wat nu het beste is voor je baby? Raak je ook in de war door de goedbedoelde raad van vrienden en familie? Tijdens dit mama-café gaan we kijken hoe je bepaalde signalen van je baby kan herkennen om zo je baby beter te begrijpen.

Inschrijven 22 juni 2020

15 + 3 =

Contact Info

+32 (0)493 05 47 81

Brandstraat 120, 2400 Mol, België