Ons team

Ik ben Tineke Geeraerts. Ik ben afgestudeerd in 2000 als vroedvrouw. Sindsdien mocht ik heel wat ervaring opdoen in de geboortezorg. Ik startte mijn carrière op de afdeling neonatologie van het UZ Gasthuisberg te Leuven. Al gauw werd me duidelijk dat ik in de thuiszorg wilde werken en koos er bewust voor om als vroedvrouw jonge gezinnen te ondersteunen na de geboorte. In 2004 volgde ik de opleiding tot lactatiekundige. Vervolgens behaalde ik mijn titel van IBCLC ( International Board of Lactation Consultants) in 2005 en deze heb ik opnieuw behaald in 2018. Het begeleiden van ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en na de bevalling doe ik met veel toewijding en enthousiasme. Ik volg regelmatig bijscholingen om jullie met de nodige kwaliteit van zorg te omringen.
Voor vragen of extra informatie:
+32 493 05 47 81
goedgeborgen@gmail.com

Tineke Geeraerts

Vroedvrouw, Lactatiekundige lbclc

Marlies studeerde in 2013 af als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen (KU Leuven). Nadien kwam yoga op haar pad en schoolde ze zich bij tot yogadocent. In 2018 ontving ze een door Yoga Alliance, International Yoga Federation en European Yoga Association erkend certificaat.
Tijdens de lessen zwangerschapsyoga bereidt ze je voor op je bevalling en krijg je de kans helemaal te ontspannen. Bij pijnklachten of andere ongemakken geeft ze steeds persoonlijk advies en tips die je zwangerschap aangenamer maken.
Voor vragen of extra informatie:
+32 478 279 871
marliesmelis.kine@gmail.com

Marlies Melis

International Yoga Federation en European Yoga Association

Mijn naam is Lieve Verdonck. Ik ben klinisch psycholoog van opleiding (KULeuven, 2007) en specialiseerde mij in de integratieve kinder- en jeugdpsychotherapie (Universiteit Antwerpen, 2011). Ik bied’ psychologische ondersteuning aan voor mama’s en/of koppels bij de zwangerschap en het prille ouderschap.
Bijna alle kersverse ouders ervaren de perinatale periode als een heel intense en transformerende tijd. Tegelijk wonderschoon en loodzwaar.
Als jij – al dan niet samen met je partner – graag op een bewuste manier aan de slag wil gaan met de psychologische uitdagingen van deze pittige levensfase, dan begeleid ik jou daar heel graag bij. Dat kan zowel in de vorm van losse individuele gesprekken als in de vorm van een meer gestructureerd psycho-educatief traject rond bewuste zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Voor vragen of extra informatie:
lieve.sara.verdonck@gmail.com

Lieve Verdonck

Klinisch psycholoog

k ben Sine Van Baelen. In 2020 studeerde ik af als vroedvrouw aan de UCLL. Aansluitend volgde ik de Master in de Verpleeg- en Vroedkunde aan de KU Leuven, waar ik in 2023 afstudeerde als vroedvrouw specialist. Tijdens mijn masterstage onstond de liefde voor de thuiszorg. De vertrouwensrelatie die je opbouwt met een jonge mama en haar baby is wat me hierin aantrok. In datzelfde jaar werd ik meter van de kinderen van mijn broers. Kleinste ukjes, grootste gelukjes. Zorgen voor kreeg een nog grotere betekenis.
Jonge gezinnen van dichtbij begeleiden in de meest dierbare en intense periode van hun leven vind ik een hele eer en het mooiste aan mijn job als vroedvrouw. Ik wil me ook in de toekomst blijven bijscholen om de kwaliteit van mijn zorg te garanderen. Het is belangrijk dat jonge mama’s en hun baby’s zich veilig voelen en warm omringd zijn vanaf de zwangerschap tot na de geboorte, dat is voor mij Goed Gebor(g)en.

Voor vragen of extra informatie:
sine.goedgeborgen@gmail.com
0487 29 55 46​

 
Sine Van Baelen

Vroedvrouw

Ik ben Veerle Peeters. In 2010 ging ik aan de slag als doula en bied ik emotionele en fysieke ondersteuning aan voor vrouwen/koppels in de zwangerschap en tijdens de geboorte.
In 2017 volgde ik de opleiding tot HypnoBirthing® docente en geef ik deze zwangerschapscursus voor koppels waarbij de nadruk ligt op informatie, ademhaling, ontspanning maar ook loslaten van angsten of beperkende gedachten, om je zo vooral mentaal en emotioneel voor te bereiden op een instinctieve geboorte.
In 2021 verdiepte ik me in de Body Ready Method™ waarbij je vooral stilstaat bij de fysieke voorbereiding van je lichaam, zwangerschapskwaaltjes gaat voorkomen en/of aanpakken. Je wordt fysiek dus sterker voor de zwangerschap en de geboorte, en daardoor heb je ook een beter herstel in je postpartum periode.
Voor vragen of extra informatie : 0472/46 25 99
Hypnobirthing.doula@veerle-peeters.be – www.veerle-peeters.be
Veerle Peeters
Doula, HypnoBirthing® docent, BRM™ Professional, draagconsulente, borstvoedingsconsulente

Veerle Peeters

HypnoBirthing®

Contact Info

+32 (0)493 05 47 81

Brandstraat 120, 2400 Mol, België