Ons team

Ik ben Tineke Geeraerts. Ik ben afgestudeerd in 2000 als vroedvrouw. Sindsdien mocht ik heel wat ervaring opdoen in de geboortezorg. Ik startte mijn carrière op de afdeling neonatologie van het UZ Gasthuisberg te Leuven. Al gauw werd me duidelijk dat ik in de thuiszorg wilde werken en koos er bewust voor om als vroedvrouw jonge gezinnen te ondersteunen na de geboorte. In 2004 volgde ik de opleiding tot lactatiekundige. Vervolgens behaalde ik mijn titel van IBCLC ( International Board of Lactation Consultants) in 2005 en deze heb ik opnieuw behaald in 2018. Het begeleiden van ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en na de bevalling doe ik met veel toewijding en enthousiasme. Ik volg regelmatig bijscholingen om jullie met de nodige kwaliteit van zorg te omringen.
Voor vragen of extra informatie:
+32 493 05 47 81
goedgeborgen@gmail.com

Tineke Geeraerts

Vroedvrouw, Lactatiekundige lbclc

Marlies studeerde in 2013 af als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen (KU Leuven). Nadien kwam yoga op haar pad en schoolde ze zich bij tot yogadocent. In 2018 ontving ze een door Yoga Alliance, International Yoga Federation en European Yoga Association erkend certificaat.
Tijdens de lessen zwangerschapsyoga bereidt ze je voor op je bevalling en krijg je de kans helemaal te ontspannen. Bij pijnklachten of andere ongemakken geeft ze steeds persoonlijk advies en tips die je zwangerschap aangenamer maken.
Voor vragen of extra informatie:
+32 478 279 871
marliesmelis.kine@gmail.com

Marlies Melis

International Yoga Federation en European Yoga Association

Mijn naam is Ann. Ik ben in 2008 afgestudeerd als vroedvrouw. Daarna heb ik 4 jaar met hart en ziel gewerkt op de afdeling verloskamer en materniteit. Vervolgens heb ik de stap gezet om zwangeren en kersverse gezinnen te begeleiden in Antwerpen (Borgerhout). Ik ben ‘rijker’ geworden in alle facetten door in contact te komen met kwetsbaarheden. Elk kind, in welk gezin dan ook verdient een kans om in een veilige omgeving op te groeien en ik ben blij dat ik daar een onderdeel van kon zijn. Later wou ik letterlijk mijn horizonten verleggen met als doel te werken bij Artsen Zonder Grenzen maar na mijn cursus tropische geneeskunde werd ik zwanger. Ons geluk kon niet op en de nestdrang was heel groot dus heb ik mijn missie als toekomstige ouder in België verder gezet en ben momenteel een gelukkige mama van 2 prachtige kereltjes. Door zelf moeder te worden besef ik hoe belangrijk een goede begeleiding is. En dat wil ik jullie ook bieden: een heel warme welkom, op jullie tempo en met de allerbeste zorg!

Voor vragen of extra informatie:
+32 494 11 15 00
vroedvrouwann@gmail.com

Ann Maes

Vroedvrouw

Contact Info

+32 (0)493 05 47 81

+32 (0)494 11 15 00

Brandstraat 120, 2400 Mol, België